Kišu sanjati

Sanjati slabu kišu obično znači neki dobitak.
Ako vi pokisnete na toj kišici, dobitak će se desiti vama, ako gledate kako drugi ljudi kisnu, vaša porodica, ili društvo u kojem ste može očekivati povoljni finansijski rasplet.
Jaka kiša, pljusak koji vas zahvati nagoveštava neke probleme.
Pljusak koji samo gledate a ne kisnete je nevolja koju ćete izbeći uspešno.
Kada sanjate da ste pokisli, ali u snu niste videli kišu kako pada, neprilike u kojima ste bili neko vreme će se razrešiti uskoro.
Čuti u snu da se najavljuje kiša, znači da ćete od nekoga biti upozoreni na opasnost koja je moguća.

sanjati kisu

Lajkuj!

  14 komentara na Kišu sanjati

   • Trebalo bi da bude neki dobitak, neka srećna okolnost. Ako je kiša bila baš jaka, dobitak ali uz male poteškoće pre nego što se ostvari.

  1. Sanjala sam kako sedim na autobuskoj stanici, sija sunce i ja sam u papučama. Počinje kiša, ja obuvam patike, čim sam ih obula, opet sunce. Kako ja obujem opet papuče, opet počinje kiša. Ja ponovo obujem patike, ono opet sunce…i tako nekoliko puta. Nije bio pljusak, više lagana prolećna kišica.

  2. Pozdrav,

   Sanjala sam da se ja i drugarica se vozimo po pljusku u njenom automobilu. ona je vozac, a ja joj pomazem nesto da obavi. ogroman pljusak je padao iz tamnih oblaka. u jednom trenutku ona se zaustavlja, izlazi iz kola i sa vrata me zamoli da je sacekam u kolima da obavi to sto je imala i odlazi.

   Hvala unaprijed

  3. Sanjala sam kisu i kako pada po meni, krecem se i u jednom trenutku upadam u zemlju do pola i osjecam kako ne mogu nogama da mrdnem i dozivam upomoc… budim se nekoliko trenutaka tako

  4. sanjala sam da sam izasla iz neke zgrade sa bratom (kojeg nemam ) I da smo poceli da letimo iznad nekog mora( bilo je cisto plavo skoro prozirno I svetlucalo je) sa puno mostova i splavova.Na jednom splavu je bio moj decko sa njegovom porodicom( a on je sada trenutno u Kanadi)..sta bi to moglo da znaci?

  5. Sanjala sam da plesem na kisi sa drugom, po zelenoj travi. Pri tom nije bio pljusak, vec je djelovalo da je lijepo vrijeme. Unaprijed hvala. 🙂

  6. Sanjala sam kako sam se ljubila i u tom trenutku je poceo pljusak ali nesto poput letnje kise. Pokisli do gole koze. Ubrzo smo stigli kuci sa lepim osecajem i osmehom. Sta bi to moglo da znaci? San se desio pre nedelju dana.

  7. sanjao sam kako sedimo pored prozora ja i moj sin i gledamo kako pada kisa prvo pada normalno posle pljusak pa opet normalno pa opet pljusak cak je jednom i sevnulo ( munja )
   sta to znaci ?
   hvala

  8. Sanjala sam kako sam negde i to je kao nasa kuca, bila napolju i ulazim u kucu a kuca je na sprat, i ja se popnem gore, a kad ono kuca nam prokisnjava sa slabom kisicom prska sa plafona i kad sam stala i pogledala gore u cudjenju i pod je bio mokar.Unapred zahvalna Vesna

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.